|
Зручне житло
|
|
| Lilu | Дата: Среда, 2008-04-16, 12:00 PM | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Допоможіть мені будьласка! Я розробляю тему концептуального житла. Для того щоб створювати щось для людей потрібно в них запитати щоб вони хотіли бачити, відчувати в своїй оселі. Так от - для себе я б хотіла 1. Зручну транспортну доступність. 2, Багато зелені як в середині комплексу так і навкруги.3 Гарний вигляд з вікна. 4, Теплі високі, просторі кімнати. 5. Мінімальний контакт з сусідами. Основна проблема - житло багатоквартирне, а не індивідуальний житловий будинок. Дякую
Сообщение отредактировал Lilu - Среда, 2008-04-16, 12:01 PM |
| |
|
|
| Said | Дата: Среда, 2008-04-16, 1:48 PM | Сообщение # 2 |
 Майор
| я очєнь би хотів бачіть у своєму житлє хорошу звукоізоляцію, тошо бувають сосєді знизу які дюже любят сваритися. шоб вікно в мір не виходіло на мусорку як зараз, і шоб улічні коти навчились робить свой лямур мовчкі. постскріптума: а єслі начістоту, то румин - се створіння природне, і йому та хата большого значєнія не імєєт(ну уютнєнькой пєчери вполнє досить).
читайЯкхоче
|
| |
|
|
| олежКо | Дата: Четверг, 2008-04-17, 1:32 AM | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
| треба шоб ніхто в такому будинку крім нас не жив... тоді буде тішина... а взагалі важко шось "квартирне" совєтовать, коли живеш у свому будинку серед природи і до найближчих сусідів 200метрів...
Сообщение отредактировал олежКо - Четверг, 2008-04-17, 1:38 AM |
| |
|
|
| Lilu | Дата: Четверг, 2008-04-17, 10:37 AM | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| От і проблєма, що не всі можуть дозволити свій будинок
|
| |
|
|
| vitka | Дата: Четверг, 2008-04-17, 12:55 PM | Сообщение # 5 |
 Рядовой
| Хочу 3 великі кімнати з великими вікнами...по висоті стіни повністю...і один маленький кабінет...гарну звукоізоляцію від сусідів...високі стелі...світло що вкл і викл по голосу...велику ванну кімнату...кухню не маленьку..гарний вид з вікна..можна на море :))..і стіну в кімнаті повністю під фотки..
|
| |
|
|
| Lilu | Дата: Четверг, 2008-04-17, 12:57 PM | Сообщение # 6 |
|
Рядовой
| дякую тобы квіточка, з душею
|
| |
|
|
| Said | Дата: Четверг, 2008-04-17, 1:59 PM | Сообщение # 7 |
 Майор
| а я думаю шо прівідєнько слішком уж хвантазірує, воно канєша модняво і се таке, но якто не паруминскі. ждьом опитних, бувалих руминов, які ужо ізбіралі собі певноє житло. їх інтересніше послухать чим нас, мрійників-разгільдяєв.
читайЯкхоче
|
| |
|
|
| aesop | Дата: Четверг, 2008-04-17, 2:26 PM | Сообщение # 8 |
 Подполковник
| Учитывая нац традиции - мой дом моя крепость: многоэтажка замкового типа (первый этаж не жилой с бойницами, там универсальный магазин только для жителей дома) с внутренним двором, в котором есть зимний сад. Окружена окультуренным водоемом типа бассейна с форелью и дельфинами. Первый подземный этаж прачечная и сауна второй подземный гараж. Первый жилой этаж над магазином. Всего три жилых этажа. Первый этаж над жилым – технический + для сушки белья. Далее по порядку. Пабы или кафе для внутреннего пользования. Дискозал. Планетарий. Посадочная площадка для вертолёта ( в дальнейшем используемая для различных НЛО). Подъезды планируются по возрастному принципу: молодежь, средний возраст, пожелые люди или же по принципу социальной активности. Каждый подъезд выходит во двор и отделен друг от друга специальными декоративными пространствами (виртуальный аквариум, природная панорама и т.п.) P.S. А приз буде?
Сообщение отредактировал aesop - Четверг, 2008-04-17, 2:28 PM |
| |
|
|
| vitka | Дата: Четверг, 2008-04-17, 3:05 PM | Сообщение # 9 |
 Рядовой
| Оце так здорово..після ваших пропозицій я зрозуміла що ій треба було
|
| |
|
|
| Said | Дата: Среда, 2008-04-23, 10:39 PM | Сообщение # 10 |
 Майор
| мєнє б ваші пролбеми... зручне житло. я осе як подумал - шо знач, зручне житло... хтона. када існує житло - то це ужо субїктівна штука, зручно ілі нєт. от кода нє зручно - ну звиняйте. мір навкругі тоже многім нетакой
читайЯкхоче
|
| |
|
|
| aesop | Дата: Пятница, 2008-04-25, 4:14 PM | Сообщение # 11 |
 Подполковник
| це тошно! Сказав як жоппу клюнув. Завели тему, а прошо? Затейник той надругався и замовк, немов - стройте хату -будете думкою богати
|
| |
|
|
| Lilu | Дата: Среда, 2008-05-07, 5:17 PM | Сообщение # 12 |
|
Рядовой
| спасибо шо пишете, моя проблєма на самом деле в том щоб не вигатати комусь хату, а знайти ідею, концепцію того середовища, яке досі ну хоча б не будували. в мене теж нема житла, але я ж архітектор, мені потрібно дивитися вперед. От в 5 елементв молодці, вигадали ж. Чому ніхто не пише що він хоче бачити на фасадах? може комусь зручно коли крім того що тепло ще й красиво? я от що собі думаю може максимально зелені напхати, там між 6 і 7 поверхами. помістити серед будинку якісь обслуговуючі і розважальні штуки. Доречі будьласка скажіть хто буде вирішувати хто старий хто молодий? в ідеї розділення входів за віком. Твке вперше чую, це дуже круто. бо іноді втрачаю надію на те що можна придумати щось нове Добавлено (2008-05-07, 6:17 Pm) --------------------------------------------- Надеюсь вам понравиться http://www.arquitectum.com/concursos/casaglobal_en.php есть почва подумать. и вообще сьезд недавно был на котором решали что делать с нестачей белых людей в мире. вымираем
|
| |
|
|
| Said | Дата: Среда, 2008-05-07, 5:44 PM | Сообщение # 13 |
 Майор
| в свєтє предідущяга мессаджа магу прєдположить, шо ти хош замутіть проект "супєржильйо для расістов із зеленню на теггасе"... но начєбто се і не дюже потрібна. вобщім, проясні сітуацийю - єсішо ми тібя прімєм даже такой
читайЯкхоче
Сообщение отредактировал Said - Среда, 2008-05-07, 5:45 PM |
| |
|
|
| aesop | Дата: Четверг, 2008-05-08, 8:55 AM | Сообщение # 14 |
 Подполковник
| 7th Mention Asia
|
| |
|
|
| SpawnY | Дата: Суббота, 2008-05-10, 1:01 AM | Сообщение # 15 |
 Рядовой
| крочі, хачу акно из кімнати у кухню, ну шоп далеко не бегать. падаконнег такой шоп как разлёгсу так и уснуть можна біло (попай в акно, вот веселуха то будет прохожим 8)) и мяяяягкий такой. стол встроенній у стену, на нём кампутер, а под сталом кравать (запасная но уютная, основная как положено напротив ПК) покуда усё. далі будє...
I don't want to have it all, I just want to have enough!
|
| |
|
|